Smart HR-supportDoor wie?

Smart HR Support is opgericht door Sharon Hes.

Sharon Hes - Smart HR-SupportSharon heeft jarenlang ervaring en expertise opgebouwd als HR Business Partner, MT-lid, Senior HR-adviseur en loopbaanadviseur. Dit in de media, techniek, advocatuur, consultancy, luchtvaart en in de zorg. Zij heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd en werkt samen met professionals om de optimale support te kunnen bieden.

Groei & succes

Door haar ervaring in grotere professionele organisaties weet zij dat HRM en goed werkgeverschap leiden tot groei en succes. Het is haar ambitie om MKB-bedrijven te ondersteunen naar professionalisering, groei en succes. Dit door ook minder grote bedrijven de voordelen en gemakken van een eigen HR-afdeling te bieden. Slim, professioneel, op maat gesneden én betaalbaar.

Ambitie & talent

Met passie voor haar vak zet zij zich in om jou succesvol te laten ondernemen. Zij is ervan overtuigd dat het succes van een bedrijf valt en staat met de mensen in het bedrijf. Zaken als de juiste persoon op de juiste plek, talentmanagement, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn voor haar niet zomaar ‘HR-kreten’. De juiste inzet van ambitie en talent van vitale mensen zijn de sleutel tot het succes van je bedrijf.

En dit succes is juist waar het om gaat. Jou met haar vak-expertise ondersteunen naar dit succes is haar grote drijfveer.